ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT

Ηγέτης στην παγκόσμια βιομηχανία μπαταριών

SUNLIGHT-Logo-ReliableBatterySolutions-LH εταιρεία ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ΑΒΕΕ διανύει δυναμικά την τρίτη δεκαετία δραστηριοποίησης «χτίζοντας γέφυρες» με την ελληνική και διεθνή αγορά. Πιστή στην στρατηγική της δέσμευση για ανάπτυξη, παραγωγή και διάθεση μπαταριών και λύσεων αποθήκευσης ενέργειας υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών της.

Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT συγκαταλέγεται σήμερα μεταξύ των κορυφαίων παραγωγών συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας στον κόσμο, προσφέροντας ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις σε τομείς με ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις όπως Βιομηχανία, Εφοδιαστική Αλυσίδα και Μεταφορές, Τηλεπικοινωνίες, Κατασκευές, Πληροφορική, Έργα Υποδομής και Άμυνα. Στα 25 χρόνια δραστηριοποίησής της η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT έχει αναδειχθεί σε ένα ελληνικό success story, καθώς με κινητήριο δύναμη το υπερσύγχρονο βιομηχανικό συγκρότημα στο Νέο Όλβιο Ξάνθης αναπτύσσει έντονη εξωστρέφεια που αγγίζει το 84% της παραγωγής της και εξάγει σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλον τον κόσμο.

Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT επενδύει διαρκώς στην εξέλιξή της, προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα, ενώ παράλληλα θέτει ξεκάθαρες στρατηγικές προτεραιότητες, όπως η έμφαση στον τομέα της μπαταρίας (βιομηχανικής κυρίως χρήσης). Το 2014 η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT διεύρυνε σημαντικά το διεθνές της αποτύπωμα, χάρη στο παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών της, το οποίο λειτουργεί τοπικά ως πρεσβευτής της εταιρείας, στη συμμετοχή της σε μεγάλες διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού αλλά και στη στελέχωσή της από μία δυναμική ομάδα στελεχών.

Το επικοινωνιακό μήνυμα «Reliable Battery Solutions» αποτυπώνει πλήρως το όραμά της να αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη και την πρώτη επιλογή των πελατών της στον τομέα της μπαταρίας, λειτουργώντας με ακεραιότητα και παράγοντας αξία σε όλο το επιχειρησιακό οικοσύστημά της.

Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT μέσα από μία αμιγώς εξωστρεφή επιχειρηματική πορεία έχει καταφέρει να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στο διεθνές επιχειρηματικό γίγνεσθαι:

ΤOP 2 σε μπαταρίες αμυντικής χρήσης προηγμένης τεχνολογίας παγκοσμίως

TOP 10 σε μπαταρίες βιομηχανικής χρήσης παγκοσμίως

Νο1 παγκόσμιος διανομέας των καταναλωτικών μπαταριών TOSHIBΑ.